Skip to main content

Personal Training

Waarom Personal Training?

Personal Training heeft zich bewezen als de meest effectieve trainingsmethode. Persoonlijke aandacht, een plan op maat met de juiste oefeningen en de juiste kracht/cardio combinaties zorgen voor het optimale resultaat. Een personal trainer stimuleert je om nog net even langer door te gaan. De PT afspraken die in je agenda staan zijn de belangrijke ‘stok achter de deur’; in plaats van moe op de bank, ga je nu sportief aan de slag!
Een personal trainer zorgt voor afwisselende oefeningen en weet de balans te vinden tussen wat je nu kan en waar je naartoe moet. Je zult de grens op moeten zoeken om resultaat te behalen. Train je alleen, dan denk je al snel ‘ik vind het nu wel genoeg’ en wil je stoppen. Personal training is samen de grens op zoeken en af en toe er net even overheen gaan. Achteraf denk je dan: ‘toch best lekker’!

Wat kan ik als Personal Trainer voor jou betekenen?

Mijn passie is bewegen. En dat kan iedereen op zijn of haar eigen niveau. Mijn uitdaging is om samen te zoeken naar plezier in bewegen. Mijn doel is ervoor te zorgen dat je je weer lekker in je vel voelt. Ik kijk naar jouw specifieke wensen en mogelijkheden en maak voor jou een programma op maat.
Ook als je herstellend bent van een blessure, kunnen we samen aan de slag.
Geen enkele training is hetzelfde: ik zorg voor veel afwisseling zodat je je niet gaat vervelen!

Interesse in Personal Training? Geef je op via het contact formulier, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app naar 06-24222971