Skip to main content

Leefstijlcoach

Waarom een leefstijlcoach?

Veel mensen hebben meer stress en ongezonde gewoontes dan ze willen en worden daarom moe, gestrest of te zwaar. Een leefstijlcoach leert je hoe je het fundament legt voor het leven dat jij wilt. Bijvoorbeeld door dingen te verbeteren in je voeding, mate van bewegen, je stressmanagement of de opbouw van je dag.
Een leefstijlverandering levert je veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, is voor veel mensen een flinke uitdaging. Vastgeroeste patronen en overtuigingen doorbreken heeft tijd nodig. Investeren in nieuwe gewoonten kost inspanning en vraagt om inzet en vertrouwen.

Als je iets wilt veranderen, dan moet je zelf  in actie komen en voor 100% de verantwoordelijkheid nemen. Deze inzet verwacht ik van jou en die kun je ook van mij verwachten.

Wat kan ik als leefstijlcoach voor jou betekenen?

Ik help jou bij het aannemen van de gezonde leefstijl waar je zo naar uitkijkt!
Als leefstijlcoach kan ik je helpen om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is. Ik geef handvatten hoe je grip kan krijgen op je gewoontes. Samen werken we aan een realistisch plan om jouw eigen doel te bereiken en ook vast te houden.
Belangrijk om te weten is dat ik geen oplossingen aandraag. Ik help jou om jouw eigen oplossingen te vinden!

Interesse in leefstijlcoaching? Geef je op via het contact formulier, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app naar 06-24222971